Ga naar hoofdinhoud

3 praktische kenmerken waarom de RAM 1500 jullie trouwauto is

Comfort, ruimte en genieten… Met z’n allen!

Wij noemen onszelf de bezorger van een glimlach. En dat lukt ons uitermate goed. In de meeste gevallen is eerst de bruidegom degene die de auto aanschouwt en zijn dag nóg mooier is. Vervolgens de bruid ophalen, die we dan ook altijd verbluffen. Verbazing, trots en geluk zijn op de gezichten af te lezen. Zodra mensen de Dodge Ram 1500 Longhorn trouwauto zien, gaat menig mondhoek ook de hoogte in. En als het bruidspaar dan even druk is met bijvoorbeeld de fotoshoot, komen veel gasten even binnen kijken en is onze slogan realiteit geworden. Ook binnen is het interieur mooier dan de meesten verwachten.

Het is best bijzonder om door de luxe die bestaat, ontzorgt te worden. Het Longhorn model van RAM is een van de meest luxe uitvoeringen. Wij gebruiken dit om in te zetten voor het bruidspaar. We zijn onder andere daarmee de meest praktische en veelzijdige trouwauto uit de branche. Vrijwel ieder bruidspaar treft meerwaarde ten opzichte van andere trouwauto’s als het gaat om comfort, ruimte en genieten. Via deze Youtube-video gemaakt door RAM Trucks is in ruim een minuut te zien welke features dit model bevat en kan bevatten.

3 praktische punten daarbij zijn hieronder uitgelicht wat voor ieder bruidspaar tot de beschikking staat:

  1. Best-in-class rear legroom.
    Zoals op bovenstaande foto mooi te zien is, is de ruimte die nog over is tussen de benen van deze bruid en de voorstoelen van de auto. Ook de trouwjurk krijgt genoeg ruimte. Zelfs de fotograaf op jullie huwelijksdag krijgt genoeg ruimte. De deur kan zowat 90 graden open gedraaid worden. Voldoende ruimte voor de meest prachtige shots
  2. Power Running Boards
    De hoge uitstap wordt dus overbrugd door een treeplank welke op commando tevoorschijn komt bij het openen van de deur. Ook dit maakt dat iedereen makkelijk kan in- en uitstappen. Niet iedereen is even lenig en flexibel om in bijvoorbeeld een supercar te stappen om daar vervolgens mee rond te rijden op een trouwdag.
  3. Heated and ventilated front and rear seats
    Of jullie nu trouwen op een warme dag, of een die net te koud is, het weer hebben we niet in de hand. De stoelen in deze auto wel. Ze hebben verrassend veel functies en jij kunt ze instellen en bedienen zoals jullie wensen. Zo komen jullie onbezorgd en ontspannen aan bij het volgende onderdeel wat op de planning van jullie trouwdag staat. Jullie zijn er klaar voor!
Back To Top