Skip to content

3 praktische kenmerken waarom de RAM 1500 jullie trouwauto is

Comfort, ruimte en genieten.

Wij noemen onszelf de bezorger van een glimlach. En dat lukt ons iedere keer weer. Een pick-up als trouwauto is niet de meest reguliere auto voor een bruiloft. Maar het is wel een hele verrassende trouwauto. Het imposante uiterlijk en de roffel uit de Amerikaanse V8 motor maken een bijzondere entree op de trouwdag. Meerijden in deze pick-up trucks geeft je het ‘King of the Road’ gevoel. Samen toveren deze kenmerken een lach op de gezichten.

Het interieur is afgewerkt met een typische Texas stijl. Deze luxe uitvoering welke de naam ‘Longhorn’ voert, heeft premium leer en houten afwerking. Het is een feestje om daarin rond te rijden. De grote omvang en opvallende aanwezigheid van pick-ups lenen zich heel goed voor speciale gelegenheden waar de auto centraal staat om jullie entree te onderstrepen. Extra fijn dus dat vrijwel iedereen hier gebruik van kan maken door hele praktische eigenschappen die van nut zijn bij een trouwerij.

Het is best bijzonder om door de luxe die bestaat, ontzorgt te worden. Het Longhorn model van RAM is een van de meest luxe uitvoeringen. Wij gebruiken dit om in te zetten voor bruidsparen. We zijn onder andere daarmee de meest praktische en veelzijdige trouwauto uit de branche. Vrijwel ieder bruidspaar treft meerwaarde ten opzichte van andere trouwauto’s als het gaat om comfort, ruimte en genieten. Via deze Youtube-video gemaakt door RAM Trucks is in ruim een minuut te zien welke features dit model bevat.

3 praktische punten daarbij zijn hieronder uitgelicht wat voor ieder bruidspaar tot de beschikking staat:

  1. Best-in-class rear legroom.
    Zoals op bovenstaande foto mooi te zien is, is de ruimte die nog over is tussen de benen van deze bruid en de voorstoelen van de auto. Ook de trouwjurk krijgt genoeg ruimte. Zelfs de fotograaf op jullie huwelijksdag krijgt genoeg ruimte. De deur kan zowat 90 graden open gedraaid worden. Voldoende ruimte voor de meest prachtige shots
  2. Power Running Boards
    De hoge uitstap wordt overbrugd door een treeplank welke op commando tevoorschijn komt bij het openen van de deur. Ook dit maakt dat iedereen gemakkelijk kan in- en uitstappen. Zo zijn leeftijd, lichaamsbouw of wijde kledingdracht (lees: trouwjurk) geen belemmering om bij deze auto in te stappen.
  3. Heated and ventilated front and rear seats
    Of jullie nu trouwen op een warme dag, of een die net te koud is, het weer hebben we niet in de hand. De stoelen in deze auto wel. Ze hebben verrassend veel functies en jij kunt ze instellen en bedienen zoals jullie wensen. Zo komen jullie onbezorgd en ontspannen aan bij het volgende onderdeel wat op de planning van jullie trouwdag staat. Jullie zijn klaar om te shinen!
Back To Top