Skip to content

5 redenen om te kiezen voor een trouwauto met chauffeur

 • Laat je ontzorgen
  Het is jullie dag. Een dag om jullie liefde voor elkaar te vieren. En jullie delen dit met jullie dichtstbijzijnde familie en naasten. Om elkaar die aandacht te geven, huur je een trouwauto met chauffeur. De chauffeur heeft aandacht voor het verkeer en jullie veiligheid. Jullie hebben aandacht voor elkaar!

 • Kom tot rust
  Jullie trouwdag is een dag wat jullie waarschijnlijk al lang aan het plannen zijn. Dan wil je die dag ook van alle ervaringen dubbel en dwars genieten. Maar dat zijn er heel erg veel. Daarom is je laten rijden een moment van bezinning en genieten. Er komt zo veel op je af, de tijd vliegt, iedereen geeft en wil jullie aandacht. Dan is de rit in de auto hét moment voor elkaar en jezelf om even aan alle indrukken op de hele dag te ontsnappen. Je kunt je gelijk weer opladen om de volgende indruk voor de volle 100% mee te maken.

 • Meer dan alleen een chauffeur
  Naast dat de chauffeur jullie van A naar B brengt, kan je hem of haar ook vragen om het tijdsschema in de gaten te houden, even een paraplu vast te houden, iets door te geven, alles wat op dat moment nodig is.
  De chauffeur maakt een trouwdag ook vaker mee dan jullie. Je kunt dus lekker tegen hem of haar aanpraten als je dat fijn vindt. Zo kun je eventuele zenuwen een beetje van je af praten. De chauffeur kan jullie ook van te voren wat tips en tricks geven over wat er komen gaat. Klein voorbeeld: als bruidegom laat je de bruid uitstappen. Je kunt dan beter niet in het gat van de deur gaan staan, omdat de fotograaf dan geen mooie shots kan maken van dat moment.
 • Het is goedkoper
  Bij het huren van een trouwauto komt ook de verzekering kijken en die kosten hebben impact op de huurprijs. De verzekeringskosten voor 1 dag wegen dusdanig zwaar dat verhuur met chauffeur voor de meeste aanbieders het meest interessant is. Dit vertaald zich dan dus ook in de verhuurprijs voor het bruidspaar. De verzekering is een vaak vergeten onderdeel bij het inzetten van auto’s als trouwauto. Er kan ook op die dag natuurlijk iets fout gaan tijdens het rijden. De kans is zelfs groter dat het op die dag fout gaat als je zelf rijdt: Het is een ‘vreemde’ auto waar je misschien wel voor het eerst in rijdt. Je hebt je aandacht waarschijnlijk niet voor de volle 100% in het verkeer, maar ook een beetje over het verloop van de dag, al meegemaakte indrukken en natuurlijk je partner. Dan wil je niet te maken krijgen met ongewenste situaties. Trouwauto’s hebben vaak hoge cataloguswaardes dus wil je het niet meemaken dat je de auto beschadigd door deze zelf te hebben bestuurd.

 • Het straalt klasse en stijl uit
  Wat een luxe! 1 dag lang hebben jullie de beschikking tot een persoonlijke chauffeur. Dat maak je ook niet vaak mee. Jullie laten rondrijden in stijl maakt jullie trouwdag weer een beetje mooier! En zo hoort het op een bruiloft.

Back To Top