Skip to content

Zoeken jullie een bijzondere trouwauto in Zoetermeer?

Onze imposante Dodge Ram 1500 Longhorn is een bijzondere verschijning en voor menig bruidspaar ‘eens iets anders’. Ons bedrijfje Bode Lux is gevestigd in Zoetermeer en daar is dus ook de standplaats van de pick-up.

Door de centrale ligging van Zoetermeer in de Randstad, hebben we een ideale uitvalsbasis naar steden in de regio. Als jullie trouwen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam of Utrecht, dan is het niet ver rijden vanuit Zoetermeer. Zo is de bereikbaarheid van onze Dodge Ram erg goed en jaarrond gegarandeerd. De trouwauto komt goed tot zijn recht in de oude binnensteden of de industriële omgeving van de stad. Zo leent de auto zich uitstekend voor de mooiste bruidsfoto’s voor een prachtige herinnering.

Ook al zijn de trouwplannen in de dorpen rondom Zoetermeer, het Groene Hart of de Krimpenerwaard, is een opvallende Dodge Ram voor jullie trouwdag een bijzondere keuze. De stijl past goed bij het landelijke karakter van de regio. De polders, molens en boerenerven zijn een perfecte match met een pick-up. Ook zorgt het Longhorn interieur voor een adembenemende ervaring die aansluitend bij een country thema. Zo wordt de beleving helemaal afgemaakt voor een memorabele trouwdag.

In en rondom Zoetermeer zijn er diverse trouwlocaties te vinden die een landelijke of festival thema uitstralen. Laat jullie ophalen door onze chauffeur die zich dienstbaar opstelt. We zijn in staat om je de snelste route naar de trouwlocatie te bieden, maar ook persoonlijke routevoorkeuren worden moeiteloos uitgevoerd door de vele wegen die naar Zoetermeer leiden. Zo kunnen de routes volledig zonder snelwegen afgelegd worden voor een maximale beleving van jullie mooiste dag.

Trouwplannen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Brabant, Gelderland of Utrecht? Met Zoetermeer als centrale plaats in Zuid-Holland direct gelegen aan de A12, is de reistijd vaak binnen het uur gereden. Zo maken we menig trouwdag speciaal en het bruidspaar meer dan tevreden. Maar ook in de overige provincies in Nederland zijn wij beschikbaar voor trouwerijen, feesten en partijen. Door onze speciale tarieven hoeft een verdere reistijd geen probleem te zijn. Doordat wij een aantrekkelijk vast tarief hebben voor heel Nederland, maakt het niet meer uit waar je woont. De verhuur van de auto dient 4 uur of langer te worden gehuurd om van hetzelfde tarief gebruik te kunnen maken. Zo is een liefhebber van Dodge Ram of pick-ups niet afhankelijk van het lokale trouwauto aanbod. Wij staan er voor de liefhebbers of je nu trouwt in Maastricht of Groningen. Zoetermeer als uitvalsbasis maakt onze service en dienst beschikbaar voor het hele land!

Trouwen bij 'Het Wapen van Zoetermeer'
Back To Top