Skip to content

Trouwauto bezichtigen

Het bezichtigen van een trouwauto is één van de mogelijkheden die behoort tot de voorbereidingen van jullie trouwdag. Zo kun je er zeker van zijn dat de foto’s die online worden getoond ook de realiteit zijn. Je verkleint de kans op ongewenste verrassingen op jullie trouwdag. Daarnaast kan een auto in het echt nog mooier zijn dan dat het op de foto’s toont. Foto’s kunnen niet altijd de realiteit juist weergeven.

Er komt nogal wat kijken bij het regelen en organiseren van jullie mooiste dag. Het wordt overzichtelijk om gebruik te maken van een checklist. Zo is de kans dat er iets vergeten wordt een stuk kleiner. Zo kun je ook de trouwauto noteren en daar vervolgens een mooie stijl bij zoeken. Welke voertuig gaan jullie kiezen en welke uitstraling willen jullie? De locatie, bloemkeuze, kleding en auto’s kunnen samen een mooie stijl tot stand brengen.

Het begint daarom bij het zoeken naar een geschikte locatie. Als die eenmaal gevonden is, komt de rest er vaak vanzelf achteraan. Het verschilt per bruidspaar wat er wel en niet gekozen wordt om de trouwdag helemaal naar wens te krijgen. De ene bruiloft wordt grootser gevierd dan de ander. Het is dus een persoonlijke keuze. De trouwauto is overigens niet alleen een keuze voor stijl en uitstraling, maar heeft ook een praktisch nut. Jullie zullen vanuit huis of hotel moeten verplaatsen naar de ceremonie, fotolocatie, feestlocatie en uiteindelijk wellicht nog een slaapplek.

Door jullie favoriete trouwbolide te bezichtigen, krijgen jullie ook nog de kans om de chauffeur te leren kennen. Is dit een persoon die jullie bevalt of is er geen klik? Daarnaast kun je verder onderzoeken of je de juiste partij tegenover je hebt. Het is belangrijk dat de verzekering goed is geregeld, mocht er wat gebeuren. Even vragen of de auto gestart kan worden, brengt ook de betrouwbaarheid van de auto met zich mee. Start de auto soepel en welk geluid komt er uit de motor? Misschien is een proefritje ook één van de mogelijkheden.

Tijdens een bezichtiging kun je beslissen of het trouwvoertuig wat jullie voor ogen hebben ook wel aansluit bij de praktische wensen van jullie. Past de trouwjurk van de bruid in de auto en is er dan nog plek voor de kinderen of de bruidsmeisjes? Vaak kun je even proefzitten om te testen en alvast een klein beetje het gevoel te krijgen van die speciale dag die eraan komt. Tot slot is er direct een mogelijkheid om even te controleren of jullie trouwdatum nog vrij is en welk prijskaartje hangt er aan jullie wensen. Zo kan er een weloverwogen beslissing genomen worden.

Om te bepalen wat er wel en niet bij jullie past, is het bezoeken van een trouwbeurs of een open dag een ideale gelegenheid om wat inspiratie op te doen wat jullie willen, of juist niet willen.
Bode Lux staat 5x per jaar tijdens de Open Top Trouw Locatie Route met de stoere Ram bij één van de deelnemende locaties. Het bezoeken van locaties is de plek waar jullie zoektocht start. Daarnaast zijn er diverse trouwbeurzen waar de auto beschikbaar is voor het publiek. Tot slot is een persoonlijke afspraak op locatie of bij de standplaats in Zoetermeer bespreekbaar.

De Dodge Ram 1500 is regelmatig te zien bij Hoeve Landzicht. Hier worden de country-stijl van de locatie en de Longhorn versie van de Ram mooi zichtbaar. Zie in onderstaand filmpje een sfeerfilm van Hoeve Landzicht. Op deze gevarieerde en flexibele locatie zijn wij te vinden op de open dagen en zo kunnen jullie dus gelijk even kijken of een Dodge Ram iets voor jullie is.

De data om de Dodge Ram 1500 Longhorn te bezichtigen in 2024 zijn:
– 27-01 Hoeve Landzicht in Nieuwer Ter Aa
– 28-01 Wedding Event bij Brasserie Oostgaag in Maasland
– 07-04 Trouwbeurs Weddingfair in Rotterdam
– 14-04 Hoeve Landzicht in Nieuwer Ter Aa
– 07-06 Trouwbeurs Krimpenerwaard in Stolwijk
– 29-09 Hoeve Landzicht in Nieuwe Ter Aa
– 24-11 Hoeve Landzicht in Nieuwer Ter Aa

Back To Top