Skip to content

Hoe begint het?

Waar starten jullie met de organisatie van jullie trouwdag?Er komt nogal wat kijken bij het regelen en organiseren van jullie mooiste dag. Het is dan belangrijk dat het gebeurd op een plek waar jullie je op je gemak voelen.

Het begint dus bij het zoeken naar een geschikte locatie. Als die eenmaal gevonden is, komt de rest er vaak vanzelf achteraan. Maar wat is ‘de rest’ dan? Dat verschilt per bruidspaar. De ene bruiloft wordt grootser gevierd dan de ander. Het is dus een persoonlijke keuze.

Om te bepalen wat er wel en niet bij jullie past, is het bezoeken van een trouwbeurs of een open dag een ideale gelegenheid om wat inspiratie op te doen wat jullie willen, of juist NIET willen.
Wij staan 5x per jaar tijdens de Open Top Trouw Locatie Route met onze auto bij één van de deelnemende locaties. De plek dus waar jullie zoektocht start.

Zie in onderstaand filmpje een sfeerfilm van Hoeve Landzicht. Op deze gevarieerde en flexibele locatie zijn wij vaak te vinden en zo kun jij dus ontdekken of onze Dodge Ram iets voor jullie is.

Back To Top