Skip to content

Newlyweds Ride

Jullie trouwdag staat in het teken van jullie liefde. Afhankelijk van de persoonlijke wensen zijn er diverse partijen ingeschakeld om de trouwdag helemaal compleet te maken. Al deze indrukken komen vervolgens in sneltreinvaart aan jullie voorbij. De fotograaf wil de beste poses van jullie, de gasten zijn blij jullie te zien; wensen jullie het allerbeste toe en de tijd dringt ondertussen. De ceremonie komt er zo aan, vervolgens toasten en de receptie. Nog snel met de familie en vrienden op de foto. Daarna direct door naar het diner en tot slot misschien nog even de voetjes van de vloer. Allemaal unieke momenten en bijzondere gebeurtenis, maar krijg je alles wel mee? Het kan wel te veel zijn om alles goed mee te krijgen. Daarnaast wordt jullie aandacht steeds opgeëist. Wanneer is het dan tijd voor jullie samen? De dag erna. Maar dan staat er niemand voor jullie klaar om het naar jullie wensen te verzorgen.

Wij verzorgen de Newlyweds Ride de dag na de bruiloft in onze Dodge Ram 1500 Longhorn. Met deze rit verlengen we de trouwdag, maar dan alleen met jullie twee samen. De chauffeur rijdt de vooraf besproken route en ondertussen genieten jullie van jullie playlist en natuurlijk elkaar. Zo krijgen jullie in een gepaste omgeving op een unieke manier de tijd om alle indrukken van de vorige dag nog eens door te spreken. In onze Dodge is het pure luxe waarin jullie verblijven. De vele opties in de cabine maken jullie rit comfortabel en gedenkwaardig. Misschien willen jullie nog ergens een tussenstop maken, van een picknick genieten of de plek bezoeken waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Zo wordt jullie trouwdag nog een stukje langer waarin jullie de liefde met elkaar in alle rust vieren.

In de drukte en hectiek van het dagelijkse leven kan jullie speciale dag snel een tweede plek krijgen waar je eigenlijk nog wat langer van zou willen genieten. Creëer dus kwaliteitstijd voor jullie zelf na zo’n memorabele dag. Net zoals je een dagje naar de sauna gaat om even bij te tanken en te ontspannen, is ook dit een moment van ontspanning en genieten. Het geeft een extra dimensie aan de herinnering die jullie later zullen hebben.

Vertrekken jullie vanaf de trouwlocatie, dan hebben wij de laadbak van de pick-up beschikbaar om gelijk al jullie cadeaus mee te nemen. En zo is onze unieke trouwauto wederom luxueus, indrukwekkend en praktisch tegelijk! Vraag ons naar de mogelijkheden op jullie trouwdatum. Neem vrijblijvend contact op en ontdek of dit jullie bruiloft écht helemaal afmaakt.

Back To Top